İZMİR / BERGAMA - Bergama 13 Nisan Anadolu Lisesi

Nis

5 Nisan  Avukatlar Gününde Avukat Nurcan ŞENGÜL okulumuz kariyer günlerinde öğrencilerimizle buluştu.Kendisine bu buluşma için teşekür eder,Avukatlar gününü kutlarız.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın TBMM'de kabul edilişinin 103.yılı okulumuz öğrencilerinin hazırladıkları programla kutlandı.Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bergama Sosyal Hizmeti Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları etkinlikleri kapsamında 22.12.2023 tarihinde Bergama Sosyal Hizmet Merkezi müdürü Özcan Demir ve Gazimiz Ali İhsan Bulmaz okulumuzda öğrencilerimizle buluştu.Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 10.sınıf öğrencileri Md.Yrd.Şaban Çoban,okulumuz öğretmenlerinden Şirin Ural,Yasemin Aktaş,Ali Vurucu ve Barış Kutlu eşliğinde Bursa'ya eğitim,kültür ve tarih gezisine gittiler.

Kas

Okulumuz 12/A Sınıfı Öğrencilerinden Gökçe Gülay Çolak, Türkiye Geneli IV. Gençler Arası Öykü Yarışmasında 7.olarak bizleri gururlandırdı.

Saygı ve özlemle.

Kas

29 EKİM 2023 tarihinde okulumuz bahçesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama programı öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.100.yıl coşkusunu bizlere yaşatan öğrencilerimize teşekkür ederiz.